Peter en Zensy Alberts met trotse opa Volwater.
Peter en Zensy Alberts met trotse opa Volwater. Foto: Esther Noordergraaf

Hengelen naar prijzen tijdens feest hengelsportvereniging

Sport

BODEGRAVEN - Het was een volle bak vrijdagavond 10 november bij het clubhuis van de jeu-de-boulesvereniging. Te gast waren meer dan negentig leden van de Bodegravense Hengelsportvereniging (BHSV).

In navolging op de feestavond in 2018 was dit de tweede keer dat de BHSV dit evenement voor haar leden organiseerde.

Kampioenen

Tijdens de feestavond zijn de kampioenen bekend gemaakt. Wilco Qualm is kampioen jeugdwedstrijden geworden. Bij de koppelwedstrijd jeugd en ouders/opa en oma is de familie Qualm als eerste geëindigd. Jeroen en Wendy Vermeulen zijn kampioen geworden bij de karperwedstrijd zomercompetitie. Kampioen bij de zaterdag-witviswedstrijden is Jan Hassing. Van de witviswedstrijden is ook een dinsdagvariant, Wim Rutjens is daar kampioen geworden.

Prijzen

Speciaal voor de aanwezige kinderen was er een aparte ronde van het Rad van Fortuin. Veel kinderen hengelden prijzen binnen en gingen naar huis met een hengel, schepnet, snoeppakket of Lego-setje. De prijzen werden ter beschikking gesteld door onder andere de middenstand van Bodegraven en hoofdsponsor John Kooij Hengelsport.

Onder het genot van hapjes en drankjes konden de leden en aanhang gezellig bijkletsen over het afgelopen visseizoen tijdens deze feestelijke avond.

Grote opkomst tijdens feestavond BHSV.
Zomer kampioenen karperwedstrijden Jeroen en Wendy Vermeulen.

Advertentie

Categorieën