Logo kobr.nl

Humanitas thuisadministratie ook in Bodegraven-Reeuwijk

  Zakelijk

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Vereniging Humanitas is al vele jaren actief in Midden-Holland op het gebied van eenzaamheidsbestrijding, hulp bij laaggeletterdheid, hulp bij inburgering en hulp aan mensen met financiële problemen en schulden (thuisadministratie). Op dit moment is Humanitas op het gebied van thuisadministratie alleen actief in Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Na een periode van voorbereiding en overleg heeft Humanitas Midden-Holland onlangs besloten om hulp onder de noemer thuisadministratie met ingang van 1 februari 2020 ook aan te bieden in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Dit betekent dat Humanitas mensen in deze gemeente die ondersteuning nodig hebben bij het op orde brengen van hun financiën en eventuele schulden, graag die ondersteuning wil bieden.

Afgelopen maanden heeft Humanitas met de diverse organisaties in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk gesproken over haar voornemen om het werkgebied uit te breiden. Uiteraard heeft de organisatie ook contact gelegd en overleg gehad met VOTA en heeft zij in de afgelopen periode vrijwilligers geworven en getraind (Humanitas Midden-Holland werkt alleen met vrijwilligers).

Humanitas gaat aan de slag en hoopt gaandeweg ook vruchtbare contacten te ontwikkelen met uw organisatie. Heeft u nu al vragen, dan kunt u contact opnemen met de coördinator voor Bodegraven-Reeuwijk, Gabe de Vries (06-22497855, gh.de.vries@sigmastat.nl).

Meer berichten