Logo kobr.nl
Foto:

Weer in beweging met de fysiotherapeut!

  Zakelijk

BODEGRAVEN - "Na twee maanden op afstand te hebben gewerkt is het bevrijdend om mensen te mogen ontvangen en te behandelen in onze nieuwe '1,5 meter/1,5 lijns-praktijk’," aldus Tim Beijerbergen van Henegouwen van Fysio on the Move. "We merken dat patiënten weer blij zijn met ons, als zorgverleners. Voor veel van onze patiënten zijn twee maanden zonder fysiotherapie erg lang geweest."

Fysio on the Move heeft gemerkt dat fysiotherapie op afstand met behulp van beeldbellen en huiswerkapps heel effectief kan zijn. Tim: "We gaan dit voor sommige indicaties blijvend gebruiken, met name voor intakegesprekken en bij de evaluatiemomenten tijdens een behandeltraject. Daarnaast willen we ook kwetsbare patiënten die niet naar de praktijk kunnen komen, deels op afstand begeleiden. We kunnen met beeldbellen goed monitoren of de patiënt de juiste oefeningen doet en progressie maakt."

De afgelopen maand heeft Fysio on te Move ook de eerste coronapatiënten in behandeling genomen die opgenomen zijn geweest in het ziekenhuis. Ze hebben twee therapeuten die hier specifiek voor opgeleid zijn, zodat deze patiëntengroep optimaal wordt behandeld en begeleid in het zware traject van hun revalidatie.

Meer berichten