Logo kobr.nl

La Place Bodegraven opent opnieuw de deuren

  Zakelijk

BODEGRAVEN - La Place opende 1 juli opnieuw de deuren van haar restaurant in Bodegraven langs de A12 en N459. Bovendien biedt La Place Bodegraven een geheel nieuw zomermenu en een afhaalservice aan voor haar vertrouwde La Place-klassiekers én de heerlijke nieuwe gerechten.

Nu de horeca door de versoepeling van de coronamaatregelen weer open is, mag La Place Bodegraven weer gasten in het restaurant verwelkomen. Ook biedt zij hier nu een take-away aan. “Nadat de horeca langdurig moest sluiten, hebben we La Place Take Away op twinig locaties in het Nederland geïntroduceerd om deze nieuwe service te testen. De positieve resultaten zijn aanleiding om deze service nu ook in Bodegraven aan te bieden,” vertelt Chris Meijers, directeur van La Place.

Het assortiment in zowel het restaurant als de take-away bestaat uit vertrouwde La Place-klassiekers, zoals verse sinaasappelsap en aardbeien-smoothies, en verschillende sandwiches, zoals de focaccia met tonijnsalade. “Alle gerechten worden ter plekke vers bereid, hygiënisch verpakt en zijn on-the-go mee te nemen. Zo kunnen ook gasten die niet in het restaurant kunnen plaatsnemen, toch genieten van alle producten van La Place,” aldus Meijers.

Bezoekers kunnen elke dag tussen 10.00 en 20.00 uur bij La Place terecht.


Extra aandacht voor hygiëne
Om verspreiding met het coronavirus te voorkomen, gelden ook bij La Place verschillende maatregelen. Bezoekers en medewerkers dienen minstens anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Alle medewerkers dragen handschoenen. Daarnaast zijn veel producten voorverpakt. Sappen worden gepresenteerd in wegwerpbekers met deksel, zodat het ook makkelijk is om de gerechten mee te nemen. Ook wordt klanten gevraagd om bij voorkeur contactloos te betalen. Daarbij kunnen zij niet alleen binnen, maar ook op het terras hun maaltijd consumeren, terwijl de kinderen zich vermaken in de kinderhoek. Ten slotte kunnen de gasten van La Place weer gebruikmaken van de toiletten en is het La Place Extra loyalty-programme weer actief.

Meer berichten