Logo kobr.nl
Foto:
Bedrijfsberichten

Nieuw in Reeuwijk: bewustwording en energetische therapie

  Zakelijk

REEUWIJK - Precies tien jaar nadat Paula de Dood in Reeuwijk is komen wonen, heeft ze Powerful Me opgericht. Ze is het bedrijf gestart, nadat ze zelf in een negatieve spiraal terecht kwam. Ze stond altijd ‘aan’, zette haarzelf op de laatste plaats en leefde vanuit haar hoofd, terwijl een zacht stemmetje haar waarschuwde. Hoor jij het ook? Luister je?

Van kinds af aan voelde Paula zich niet gezien en gehoord. Ze heeft zich aangepast aan wat de mensen en maatschappij van haar verwachtten. Hierdoor verloor ze zichzelf uit het oog met meerdere lichamelijke en psychische klachten als gevolg. Ze is haar situatie met lef, zelfliefde en aandacht aangegaan en heeft haar leven omgegooid. Powerful Me staat voor leven vanuit je eigen kern. Leven vanuit je kern geeft namelijk innerlijke rust. Je gaat weer (zelf)liefde, balans en geluk ervaren en dat zorgt ervoor dat je gaat sprankelen van buiten én binnen.

Met Powerful Me helpt Paula jou je negatieve spiraal te doorbreken. Kom in balans, wordt weer jij! Toeval bestaat niet. Check de website en voelt het als een ‘ja’, neem dan contact op via www.powerfulme.nl.

Meer berichten