Ook Reeuwijkse kinderen krijgen groente en fruit van John van Dijk | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
<p>John van Dijk en OK&Eacute;-klas co&ouml;rdinator Agnes van der Kraan.&nbsp;</p><p>Foto gemaakt door Wieneke Icke.</p>

John van Dijk en OKÉ-klas coördinator Agnes van der Kraan. 

Foto gemaakt door Wieneke Icke.

(Foto: )
Bedrijfsberichten

Ook Reeuwijkse kinderen krijgen groente en fruit van John van Dijk

  Zakelijk

BODEGRAVEN - De Bodegraafse ondernemer John van Dijk is al een jaar lang sponsor van de OKÉ-klas in Bodegraven. Elke week kunnen de kinderen in de klas zich te goed doen aan het groente en fruit dat hij belangeloos schenkt. Dit schooljaar is er ook een OKÉ-klas in Reeuwijk gestart. John aarzelde geen moment en bood spontaan aan om ook die kinderen te voorzien van gezonde pauzehapjes.

“Natuurlijk hoef ik daar niet over na te denken,” aldus John. “Ook die kinderen mogen gezond en lekker eten. Ik hoop dat het ze helpt om gezonde gewoontes aan te leren.” De coördinator van de OKÉ-klas Agnes van der Kraan krijgt elke week enthousiaste reacties van de kinderen. Vooral de wortels en de appels vallen goed in de smaak. Ook bijdragen aan de OKÉ-klas? Er worden nog begeleiders gezocht. Woensdag in Bodegraven en donderdag in Reeuwijk. Bel Agnes als je belangstelling hebt via tel. 06-17088202.

Beeld: Wieneke Icke

Meer berichten