Boter, kaas, eieren en nog veel meer | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Foto:

Boter, kaas, eieren en nog veel meer

  Zakelijk

REEUWIJK - Afgelopen zomer is aan de Platteweg 38 de Reeuwijkse Plattelandswinkel geopend. De Reeuwijkse Sandra Koster-Hoogendoorn is bij haar ouders in het bedrijf G. Hoogendoorn gestapt en de nieuwe onderneming begint nu echt vorm te krijgen.

Sandra: “We hebben de Reeuwijkse Plattelandswinkel afgelopen maanden steeds verder opgebouwd. We verkopen nu naast planten ook allemaal verse producten als aardappelen, eieren, kaas en groenten en fruit.” Ook voor heerlijke sappen, jams en cadeaus kun je bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel terecht.

Afgelopen zomer wisten veel klanten de winkel al te vinden, vertelt Sandra: “Je zag dat er behoefte is aan wat meer kleinschaligheid om de boodschappen te doen. Voor onze klanten is het daarom fijn winkelen.”

Sandra kan bovenop dit nieuws meteen nog een nieuwtje prijsgeven: “Vanaf 27 november, en misschien zelfs eerder, verkopen we ook kerstbomen! Het worden de goedkoopste van de regio en ook nog eens gratis thuisbezorgd in een straal van 10 kilometer.” Meer info vind je op de Facebookpagina ‘Reeuwijkse Plattelandswinkel G Hoogendoorn’.

Meer berichten