Mobiliteitscentre Bodegraven ook TOP Merkspecialist in Opel | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Foto:

Mobiliteitscentre Bodegraven ook TOP Merkspecialist in Opel

  Zakelijk

BODEGRAVEN - Ook Mobiliteitscentre Bodegraven is TOP Merkspecialist in Opel. Het bedrijf is tevens PCA Merkspecialist in Peugeot en Citroën. U vindt het bedrijf aan de Spanjeweg 10, Bodegraven.

Audrey Huisman, mede-eigenaar: ‘Wij zijn sinds oktober 2016 PCA Merkspecialist in Peugeot en Citroën. Wij zijn zeker blij met de uitbreiding naar TOP. Voor ons is het een logische stap. Aangezien de onderstellen en de motoren van Opel identiek zijn aan die van Peugeot, hebben we de kennis in huis om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Bij TOP en PCA zijn en blijven wij onafhankelijk en hebben we een zeer grote mate van vrijheid. Dat spreekt ons enorm aan! Ons team is met de toetreding altijd up-to-date. En door gezamenlijke inkoop kunnen wij de klant altijd originele onderdelen aanbieden met een scherpe prijs. Wij bieden onderhoud en reparatie. Ook met een hybride voertuig en elektrische auto kan men bij ons terecht. Tevens zijn we een erkend leerbedrijf voor BBL- en BOL-studenten; zij kunnen bij ons het vak leren in de praktijk!

Wat is jullie geheim? “Wij zijn open en eerlijk en klanten ervaren de sfeer als zeer prettig. Ze komen ook graag alleen even voor een bakje koffie. Wij luisteren naar onze klanten en denken in oplossingen in plaats van in problemen. We geven duidelijkheid met een glimlach en bieden - niet te vergeten - kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden!”

Bij Mobiliteitscentre Bodegraven kunt u naast de merken Opel, Peugeot en Citroën ook terecht voor alle andere merken personen- en lichte bedrijfswagens. Voor onderhoud en reparatie, tot en met lease en occasions. Ook nieuwe auto’s leverbaar.

TOP Merkspecialist
TOP Merkspecialist is een landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in Opel. De bedrijfsvoering, de bedrijfsuitstraling, klantenbehandeling en klantenbegeleiding en up-to-date kennis van de monteurs zijn in dit verband vastgelegd. TOP voert een gezamenlijk beleid van advisering voor nieuwe en gebruikte auto’s, marketing, inkoop, aftersales tot en met de uitstraling van de TOP organisatie. TOP is een formule van ABC Automotive. www.abcautomotive.nl

Meer berichten