Afbeelding

Tanja Brave stopt, Esther Bakker neemt het over

Zakelijk Bedrijfsberichten

BODEGRAVEN - In 2010 verhuisden de verloskundigen van Bodegraven van de Spoorstraat naar de Vrije Nesse. Vanaf dat moment is (voormalig) lactatiekundige Tanja Brave op deze locatie gestart met het geven van voorlichtingsavonden voor aanstaande ouders over het geven van borstvoeding.

In twee uur krijgen aanstaande ouders de basiskennis en vaardigheden die zij nodig hebben om een goede start te kunnen maken met het geven van borstvoeding aan hun kindje. De afgelopen tien jaar zijn er zeker 1.000 Bodegraafse aanstaande ouders bij Tanja ‘op cursus’ geweest. Na 10 jaar draagt Tanja de voorlichtingsavond over aan Esther Bakker. Esther mag zich sinds december 2020 Lactatiekundige noemen. Een lactatiekundige is een expert op het gebied van borstvoeding. Een mooi moment voor Tanja om er mee te stoppen. Esther gaat haar kennis en kunde inzetten voor (aanstaande) ouders die hun kindje borstvoeding (willen) geven.

Tanja heeft altijd met veel plezier en bevlogenheid de voorlichtingsavonden over borstvoeding verzorgd. Met behulp van een Power Point presentatie, babypop en nep borst. Tanja vond het heel belangrijk dat de aanstaande vaders samen met hun zwangere partner naar de voorlichtingsavond kwamen. Het is van groot belang dat de partner de moeder steunt, coacht en helpt. Tanja hoopt iets te hebben kunnen bijdragen aan een fijne borstvoedingsperiode voor veel baby’s en ouders.

Tanja wenst Esther heel veel succes met haar nieuw opgestarte Praktijk. Een aanwinst voor Bodegraven en omgeving!

Kijk voor meer informatie op www.verloskundigenpraktijkbodegraven.nl en www.estherlactatiekundige.nl

Advertentie

Categorieën