Nieuwe naam, vertrouwd gezicht voor fysiotherapie in Bodegraven | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk
Foto:
Bedrijfsberichten

Nieuwe naam, vertrouwd gezicht voor fysiotherapie in Bodegraven

  Zakelijk

BODEGRAVEN - De Pees Specialist in Bodegraven gaat verhuizen. Ook breidt de huidige praktijk voor fysiotherapie en peesklachten uit met nieuwe faciliteiten. Alle diensten komen per 1 maart samen onder één dak: Fysio De Kuil. Zoals de naam al een beetje verraadt, gaat de fysiotherapiepraktijk zich vestigen in het onlangs compleet verbouwde complex van sportcentrum De Kuil.

De praktijk van De Pees Specialist blijft bestaan en zo ook de behandelingen die patiënten gewend zijn. Lopende en nieuwe behandelingen vinden vanaf maart plaats op de nieuwe locatie aan de Sportlaan. Fysio De Kuil is gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn- en peesklachten.

Rory van Jaarsveld is eigenaar van de praktijk, gediplomeerd fysiotherapeut en echografist. “Onze praktijklocatie in het centrum gaan we inruilen voor een eigen plek in sportcentrum De Kuil. Het fijne van onze nieuwe locatie is dat we nu ook hydrotherapie kunnen aanbieden in het zwembad. Hydrotherapie is fysiotherapie in verwarmd water. Deze behandeling is een weldaad voor mensen die aan een revalidatietraject beginnen of reumatische klachten hebben.”

Mensen die vragen hebben over Fysio De Kuil kunnen terecht op de website www.fysiodekuil.nl, waar een overzicht van pijnklachten en behandelmethoden te vinden is.

Meer berichten