Foto:
Bedrijfsberichten

Samenwerking Koster Accountants en Van Ree Accountants

  Zakelijk

ALPHEN AAN DEN RIJN / BODEGRAVEN – Van Ree Accountants en Koster Accountants uit Bodegraven hebben besloten de krachten te bundelen. Beide kantoren hebben elkaar gevonden in organisatiecultuur, kleinschaligheid in werken en klantgerichte aanpak. Door de krachten te bundelen, kan de dienstverlening worden gecontinueerd en versterkt. Het is de gezamenlijke wens om de marktpositie vanuit Alphen aan den Rijn verder uit te bouwen met de inzet van de bestaande medewerkers.

De aanleiding voor de samenwerking is het zorgen voor continuïteit voor medewerkers en klanten bij Koster Accountants. Leo Koster: “Zowel voor onze medewerkers, als voor de klanten was ik op zoek naar continuïteit op de middellange termijn. In Van Ree Accountants heb ik een kantoor gevonden dat dit kan bieden en dat qua organisatiecultuur goed aansluit op de cultuur die wij hebben.” Jaap Bergman, vestigingsdirecteur Van Ree Accountants in Alphen aan den Rijn: “Het team en de klanten van Koster Accountants vormen een mooie aanvulling voor onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Met de samenwerking kunnen we elkaar verder versterken waardoor dit een mooi toekomstperspectief geeft voor beide partijen.”

Samen verder
Van Ree Accountants bedient cliënten in het onderwijs, nonprofit, vrije beroepen en het MKB. Koster richt zich met name op het MKB. In de nieuwe situatie werkt het team van Koster Accountants vanuit Alphen aan den Rijn. Ook Leo Koster blijft verbonden aan Van Ree Accountants en zijn klanten.

Meer berichten