Afbeelding

SALON8 geopend

Zakelijk

REEUWIJK - Kiki Klumpes is de trotse eigenaresse van SALON8 in Reeuwijk. Sinds 2013 is zij schoonheidsspecialiste. Midden in de coronatijd heeft zij haar nieuwe salon op de Oudeweg 8 in Reeuwijk kunnen openen.

SALON8 is geen traditionele salon. Bij binnenkomst komt de geur van aromatische oliën je tegemoet en geeft de holistische lounge muziek een ontspannende sfeer. Tevens krijgt iedere klant een gezonde smoothie of amuse na iedere behandeling, inclusief persoonlijke lifestyletips. Naast gediplomeerd schoonheidsspecialist is Kiki ook hormooncoach waardoor zij advies kan geven over de binnen- en buitenkant van het menselijk lichaam. Het gaat tenslotte in deze tijden om de juiste lichamelijke balans zodat je stralend en fit voor de dag kan komen. De keuze uit behandelingen is groot, ze variëren van ontspannings- en bindweefselmassages, diverse (anti-aging)gezichtsbehandelingen, micro needling, maar ook harsen en stylen van wenkbrauwen. Alle behandelingen zijn te vinden op salon8.salonized.com.

Kiki werkt met het luxe Italiaanse cosmeticamerk dat rijk is aan natuurlijke ingrediënten en vrij van siliconen, parabenen, minerale oliën en dierlijke grondstoffen. Graag ontmoet Kiki je een keertje in de mooie SALON8.

Advertentie

Categorieën