Bedrijfsberichten

Ambitious bestaat 25 jaar

  Zakelijk

REEUWIJK - Op 29 juli 1996 schreef DJ Johan Post zijn entertainmentbedrijf Ambitious in bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam. Zonder plan of marktonderzoek, maar omdat het hem leuk leek om er ooit van te kunnen leven, begon hij aan een groot en lang avontuur. Dit jaar viert Ambitious haar 25-jarig jubileum.

Toen een ‘dj-show’ nog een ‘drive-in show’ werd genoemd, draaide DJ Johan Post z’n eerste feesten met gehuurde materialen en een gehuurde bestelbus. Echtgenote Anita Post en bevriend stel Martin en Leontine Oostenbrug werkten hard mee en werden vennoot. Nu runt Johan Ambitious samen met Anita vanuit een eigen bedrijfspand met materialen voor zo’n tien dj-shows en vier eigen bestelbussen. In het begin organiseerde Ambitious ook Demofestivals met live-bands en houseparty’s onder de naam Trancefloor. In 2000 werd Armin van Buuren nog voor 2500 gulden ingehuurd. Later specialiseerde de onderneming zich in allround dj’s, shows en concepten voor particuliere feesten, zakelijke en openbare evenementen.

Toen kwam corona. Er volgde anderhalf jaar van verplaatsingen, annuleringen en hier en daar toch nog een dj-opdracht waar de maatregelen kort versoepelden. Gelukkig ontvangen Johan en Anita steun en kijken ze uit naar het moment dat de 1,5 meter-maatregel definitief vervalt.

www.ambitious.nl

Meer berichten