Johan Oosterhagen. Beeld: Bob van Deurzen
Johan Oosterhagen. Beeld: Bob van Deurzen

Loonstein Advocaten opent locatie in Bodegraven

Zakelijk Bedrijfsberichten

Bodegraven is een advocatenkantoor rijker. Advocatenkantoor Loonstein Advocaten heeft op 1 maart 2022 een vaste bezoeklocatie aan de Tolnasingel 1 in Bodegraven geopend. Loonstein Advocaten, met de hoofdvestiging in Amsterdam, heeft vijf advocaten die zich inzetten op vrijwel alle rechtsgebieden. 

De keuze voor Bodegraven is niet helemaal verrassend. Advocaat Johan Oosterhagen, die al sinds 2013 verbonden is aan Loonstein Advocaten, is in zijn studietijd in Bodegraven komen wonen. Hij woont met veel plezier in Bodegraven en wil zijn kennis inzetten voor inwoners in zijn gemeente. Johan Oosterhagen merkt dat zijn binding met de gemeente steeds sterker wordt. Er komen (door het groeiende netwerk) steeds meer cliënten uit de gemeente. Dat komt ook doordat er in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk nu slechts vier advocaten zijn, terwijl er ruim 35.000 inwoners zijn. Ter vergelijking: in Amsterdam is er 1 advocaat per 150 inwoners. 

Loonstein Advocaten, met de hoofdvestiging in Amsterdam, heeft vijf advocaten die zich inzetten op vrijwel alle rechtsgebieden. Herman Loonstein, de oprichter van het kantoor, is al ruim 40 jaar advocaat en heeft naam gemaakt binnen en buiten de juridische wereld. Hij heeft in verschillende spraakmakende zaken bijstand verleend. Met de opening van een vaste bezoeklocatie in Bodegraven wil Loonstein Advocaten bestaande en nieuwe cliënten in de regio ’t Groene Hart meer persoonlijke bijstand verlenen.

Johan Oosterhagen is gespecialiseerd in letselschaderecht en strafrecht. Bodegraven had nog geen advocaat die in letselschaderecht was gespecialiseerd. Johan Oosterhagen noemt het dankbaar werk om cliënten bij te staan die letsel hebben opgelopen door een verkeerde medische ingreep, arbeidsongeval of verkeersongeluk. Voor mensen is het belangrijk dat zij dan goede rechtshulp krijgen en dat de schade die zij hebben opgelopen meteen wordt vergoed. Met de juiste bijstand worden veel zorgen weggenomen. 

Loonstein Advocaten is te vinden via de website www.loonsteinadvocaten.nl. Om contact op te nemen kunt u Loonstein Advocaten een e-mail sturen naar info@loonsteinadvocaten.nl. Ook bent u van harte uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek op het nieuwe kantoor aan de Tolnasingel 1.

!