De eerste SIZA vrouwenochtend van het nieuwe kalenderjaar is op vrijdag 10 januari.
De eerste SIZA vrouwenochtend van het nieuwe kalenderjaar is op vrijdag 10 januari. Foto:

Woensdag 8 januari

De Christen Vrouw

20.00 - De avond van de Christen Vrouw. Joop en Ria Snellen, inwoners van Reeuwijk, verzorgen een mooie PowerPoint-presentatie van het prachtige eiland Madeira.

Locatie: Ichthuskerk, Nieuwdorperweg 1, Reeuwijk-Brug.

Vrijdag 10 januari

SIZA vrouwenochtend

10.00 - De eerste SIZA vrouwenochtend van het nieuwe kalenderjaar. Jannie van Rijn komt spreken over Debora, een talentvolle vrouw aan wie we ons mogen spiegelen. De ochtend is voor alle vrouwen in Bodegraven en omgeving.

Locatie: Het Anker, Pastorieplein 2, Bodegraven.

Reflex Nieuwjaarsdisco in Loose-End

18.00 - Reflex organiseert een Nieuwjaarsdisco. 18.00-19.00 uur: Peuters, kleuters en groep 3, het laatste kwartiertje mogen de ouders meedansen! 19.15-20.30 uur: Groep 4 t/m groep 8. Neem gezellig je vriendjes en vriendinnetjes mee. Kosten: leden 2,50 euro, niet-leden 3,50 euro (incl. muntje voor limonade). Locatie: Loose-End, Buitenomweg 5, Reeuwijk.

Zaterdag 11 januari

Bekendmaking Team van de Eeuw

14.30 - Na weken van stemmen worden de beste vv Bodegraven-spelers uit de afgelopen eeuw bekend gemaakt.

Locatie: vv Bodegraven, Groene Zoom 2, Bodegraven

Zondag 12 januari

Willige-Langerakroute

11.00 - De polderwandelgroep Montfoort heeft weer een wandeling uitgezet.

Vertrek is om 11.00 uur vanaf de Rabobank te Lopik, Rembrandtsplein (tweede stoplicht rechts in Lopik). Duur: circa 3 uur. Inlichtingen: 06-52244602.

Maandag 13 januari

ENGELS VOOR ABSOLUTE BEGINNERS

9.30 - Volksuniversiteit Het Groene Hart geeft de cursus 'Engels voor absolute beginners' voor iedereen die nauwelijks tot geen voorkennis van deze taal heeft.

Locatie: Evertshuis, Willem de Zwijgerstraat 9, Bodegraven. Aanmelden: www.vuhetgroenehart.nl.

Dinsdag 14 januari

Parkinsoncafé Reeuwijk

14.00 - Het thema van deze middag is: 'Parkinson en bewegen'. Wilco van Wensveen, fysiotherapeut, is aanwezig om informatie te geven over hoe belangrijk het is om te bewegen.

Locatie: Dienstencentrum De Reehorst, Poelruit 12, Reeuwijk. De toegang is gratis. Aanmelden en info: info@parkinsoncafereeuwijk.nl.

Zaterdag 18 januari

Start kerkbalans

13.00 - De RK Kerk Petrus en Paulus start de actie 'kerkbalans'. Reeuwijk doet dit jaarlijks met alle Reeuwijkse kerken, steeds bij een andere kerk. Om 13.00 uur worden de klokken geluid als teken dat de actie begonnen is.

Locatie: RK Kerk Petrus en Paulus, Dorpsweg 24, Reeuwijk-Dorp.

KPJ Bodegraven viert 70e verjaardag

21.00 - KPJ Bodegraven organiseert een 70's party om het lustrumjaar goed te beginnen. Dit wordt een feest voor iedereen, maar met name voor leden en oud-leden. KPJ Bodegraven bestaat in 2020 namelijk 70 jaar!

Locatie: Dronenplein 1, Bodegraven.

www.kpj.nl