Afbeelding
Foto: Don van der Meer

Supersfeer op Big Fat New Years Party


Bodegraven - In een uitverkocht Evertshuis was het volop genieten voor de muziekliefhebbers op 4 januari op de Big Fat New Years Party van Have a Cigar en Little Stef. De bands pakten met behulp van Clipper MS stevig uit met uitstekend licht en geluid en spannende visuals.

Have a Cigar trapte af met een indringende eerste set. Soms duister en zwaar, maar ook met swing en soul. Vervolgens nam Little Stef het over met een afwisselende set. Van rock en soul t/m reggae, zangfenomeen Stephanie van Bunningen draait haar hand er niet voor om. Indrukwekkend was de akoestische set, waarin de kwaliteiten van de hele band Little Stef goed naar voren kwamen.

Hoogtepunt

Het hoogtepunt van de avond waren toch de nummers die beide bands gezamenlijk speelden. Nummers zoals 'Mercy', 'Sex on Fire', 'Zombie', 'Not an Addict' en 'Kryptonite' kwamen uitstekend uit de verf en het publiek ging uit zijn dak. Vervolgens speelde Have a Cigar nog een tijdje door met lekkere rock uit de oude doos. Het publiek genoot hier zichtbaar van.

Topavond

Ook de bands zelf kijken tevreden terug op de avond. "Het was echt supervet! Zeker met de jongens van Have a Cigar.

Het was voor ons echt voor herhaling vatbaar," aldus Steffie van Little Stef. Ook Robbert, leadzanger van Have a Cigar is tevreden: "De sfeer was super. Iedereen had er zin in. Het bier vloeide rijkelijk en de muziekliefhebbers konden genieten van gruizige gitaren en beukende drums. Wij vonden het in ieder geval een topavond!"

Afbeelding