Donderdag 16 januari


Open repetitie OBK Driebruggen

19.15 - Het opleidingsorkest geeft een open repetitie met ingestudeerde stukken o.l.v. Mark van Mil. Hopelijk tot dan!

Locatie: Dorpshuis Custwijc, Laageind 1, Driebruggen. Toegang is gratis.

Vrijdag 17 januari


Bingo met leuke prijzen

14.00 - Bingo met leuke prijzen.

Locatie: De Meent, Willem de Zwijgerstraat, Bodegraven. Kosten: 5,50 euro, inclusief koffie of thee.

Zaterdag 18 januari

Gratis proefles musicalklas (4 t/m 6 jaar)

9.30 - De kleinste theaterliefhebbers kunnen in het Evertshuis een gratis proefles volgen om een idee te krijgen van wat een les van het Jeugdtheaterhuis nu precies inhoudt of om een keer een vriendje of een vriendinnetje mee te nemen.

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven. Aanmelden is gratis via www.jeugdtheaterhuis.nl

Start kerkbalans in Reeuwijk

13.00 - In de RK Kerk Petrus en Paulus te Reeuwijk-Dorp start de actie kerkbalans. Reeuwijk doet dit jaarlijks met alle Reeuwijkse kerken, steeds bij een andere kerk. Om 13.00 uur worden de klokken geluid als teken dat de actie begonnen is en dit jaar is dit dus in de RK kerk.

Locatie: RK Kerk Petrus en Paulus, Dorpsweg 24, Reeuwijk.

Stamppottenfestijn bij de Boreftse Eettafel

18.00 - De Boreftse Eettafel 2020 begint met een stamppottenfestijn. De avond start met het opscheppen van de soep om 18.30 uur.

Locatie: de eetzaal in Rijngaarde, Rijngaarde 305, Bodegraven. Kosten: 8,50 euro p.p., frisdrank 1 euro en wijn en bier 1,50 euro. Aanmelden en info: www.deboreftseeettafel.nl of 06-53102893.

Ed Struijlaart – Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran

20.30 - Met zijn theatervoorstelling brengt Ed Struijlaart een ode aan de gitaar en aan zijn helden: o.a. Robert Johnson, Jimi Hendrix, Eric Clapton.

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven. Kosten: 19,50 euro, inclusief drankje.

KPJ Bodegraven viert 70e verjaardag

21.00 - Dit wordt een feest voor iedereen, maar met name voor leden en oud-leden. KPJ Bodegraven bestaat in 2020 namelijk 70 jaar! Dat laten zij niet ongemerkt voorbij gaan. Niemand minder dan Zo Vader Zo Zoon komt op deze avond de beste 70's hits draaien. Om het feest helemaal compleet te maken, komt er een echte jaren '70 verlichte dansvloer. Uiteraard is de dresscode deze avond ook 'jaren 70'. Doe goed je best, want de persoon met de beste outfit wint tien muntjes. Ook voor iedereen die niet de hele avond wil dansen wordt gezorgd. Voor hen is er een zithoek ingericht met fotoboeken, waar de verhalen over de mooie jaren bij de KPJ kunnen worden opgehaald.

Locatie: De Zon, Eiber 130, Bodegraven.

www.kpj.nl

Maandag 20 januari

Alzheimer café

19.30 - Het thema van dit Alzheimer Café is 'Omgaan met verlies tijdens het leven'. Door dementie verlies je je naaste zoals hij/zij was. Je krijgt steeds minder contact en neemt beetje bij beetje afscheid. Hoe ga je daarmee om en bij wie vind je steun?

Locatie: De Meent, Willem de Zwijgerstraat, Bodegraven.

Woensdag 22 januari

Workshop 'Schilderen op Zijde'

10.00 - Anaam Al-Kabtan geeft een bijzondere workshop waarin je leert te schilderen op zijde. Er is plek voor tien personen. Materialen (zijde, verf, houten frame van 40 bij 40 cm) zitten bij de prijs ingebrepen. Voor haar eigen inzet vraagt Anaam geen bijdrage. Er zijn nog een paar plaatsen vrij, dus als je interesse hebt, kun je je nog aanmelden!

Locatie: Huis van Alles, Van Staverenstraat, Reeuwijk-Brug Kosten: 10 euro. Aanmelden: anaamezzet@hotmail.com of 06-34900770 of reeuwijk-brug@huisvanalles.nl.

Codeclub in de Bibliotheek

15.00 - Deze Codeclub staat in het teken van de micro:bit, een klein (4x5 cm) micro-computertje met knopjes voor de bediening en een 5x5 led matrix als beeldscherm, dat met vier verschillende programmeertalen kan worden geprogrammeerd. Deze Codeclub is voor vijftien kinderen van 8 t/m 12 jaar. Aanmelden kan door een email te sturen naar efranken@bibliotheekdegroenevenen.nl. Schrijf bij het onderwerp 'Codeclub Bodegraven'. In de mail graag naam en leeftijd van de deelnemer vermelden.

Locatie: Bibliotheek de Groene Venen, Julianastraat 4, Bodegraven. Kosten: 3 euro per kind.

Dubbelprogramma Roué Verveer & Kees van Amstel

20.30 - Roué Verveer is altijd vrolijk én hilarisch. Hij speelt vanavond samen met collega-comedian Kees van Amstel een dubbelprogramma. Twee top-cabaretiers voor de prijs van één! Roué speelt 'Zo goed als nieuw' en Kees 'Een bang jongetje dat hele enge dingen doet'.

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven. Kosten: 22 euro, inclusief drankje.