Afbeelding
Foto: Bokkie Vink

Wegdromen bij 'En Route' met Cor Bakker en Gerard Alderliefste

BODEGRAVEN - Donderdagavond 23 januari komen pianist Cor Bakker en zanger/gitarist Gerard Alderliefste naar het Evertshuis in Bodegraven. Beide heren hebben elkaar op meer dan één vlak gevonden. Allebei zijn ze, naast bewogen vertellers en gepassioneerde muzikanten, ook vader van een jong kind en ze wonen op steenworp afstand van elkaar in het hart van de Amsterdamse Jordaan.

Dat moest wel tot iets moois leiden. In de studio bij Cor Bakker thuis werd het plan geboren om samen op reis te gaan, 'en route', met liedjes uit ons collectieve geheugen. Op reis naar de tijd dat ze in de auto naar Frankrijk reden en luidkeels meezongen met Gérard Lenorman, Les Poppy's, Michel Fugain en Jacques Brel. En dat ze luisterden naar prachtige chansons als 'Les moulins de mon coeur' van Michel Legrand en 'Laat me' van Ramses Shaffy. Kortom, dat wordt nostalgisch wegdromen in het Evertshuis!

Kaarten kosten 21,50 euro (inclusief drankje) en zijn online en aan de theaterkassa verkrijgbaar. Het theaterconcert begint om 20.30 uur. Voor meer informatie en reserveren, ga naar www.evertshuis.nl/gerard-alderliefste-cor-bakker.