Afbeelding
Foto:

"Verkoopstyling loont"

REEUWIJK - Aan de Nieuwenbroeksedijk in Reeuwijk wordt sinds twee jaar aardig aan de weg getimmerd. Het eigenhandig verbouwen van het al ruim tien jaar onbewoonde perceel is niet de enige uitdaging die de nieuwe bewoners zijn aangegaan. Deze maand is Wendy Leeuwrik ook haar eigen verkoopstylingsbedrijf "Wenstyling" gestart. De van oorsprong Goudse is met haar partner in 2018 in Reeuwijk komen wonen om daar de droom van het verbouwen en stylen van hun eigen huis én een eigen zaak te verwezenlijken.

Haar doel als verkoopstylist is om een gewoon te verkopen huis, uw thuis, te stylen tot een geweldig neutraal huis waar mensen zichzelf mee kunnen identificeren en dus zo veel mogelijk potentiële kopers te bereiken. Er zijn verschillende mogelijkheden maar desgewenst kan zij uw gehele woning voorzien van eigentijdse meubels en accessoires. Wanneer de styling gedaan is, kan zij het geheel direct realistisch en sfeervol in beeld brengen door middel van een fotoreportage. Een huis verkopen staat of valt met een perfecte presentatie, de kans op een eerste indruk krijg je maar één keer.

Bent u benieuwd hoe verkoopstyling in de praktijk eruitziet of wilt u gratis een kennismakingsgesprek? Kijk dan op www.wenstyling.nl.