Woensdag 5 februari

'Mekkergeit en Moppereend' door poppentheater Dubbele Jan

15:00 Leuke voorstelling voor de allerkleinsten! Handpoppen, stokpoppen en marionetten vervullen de hoofdrollen. Locatie: Evertshuis, Bodegraven. Entree: 7,50 euro

Arjan Kleton – Met de fles grootgebracht

15:00 Cabaret dat je niet mag missen! Als je tijdens een avond goed doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan. Arjen Kleton is die barman. Locatie: Evertshuis, Bodegraven. Entree: 17,50 euro (inclusief Evertshuis Cocktail).

Vrijdag 7 februari

Kunstcafé – Saskia Teunisse over Blokfluiten

20:30 Blokfluitiste Saskia Teunisse vertelt over de ontwikkeling van haar soloprogramma en bespeelt diverse blokfluiten. Locatie: Evertshuis, Bodegraven. Entree: 9,00 euro.

Zaterdag 8 februari

Spotlight Blacklight

19:30 De tweede editie van Spotlight (tienerfeesten voor de leeftijd 12 t/m 16 jaar) staat op stapel! Op 8 februari komen de tieners bij elkaar in De Zon om een knettergekke avond te verzorgen in de gloed van de blacklight. Het leuke van blacklight is dat vooral glow in the dark kleding er spectaculair uit komt te zien. Jij kom toch ook? Locatie: SSCB De Zon, Eiber 130, Bodegraven. Entree: gratis.

Solo Stories – Doet sneeuw pijn

20:30 Over een ondenkbaar verlies en de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginne, gebaseerd op het boek van journalist Carolien Spaans. Locatie: Evertshuis, Bodegraven. Entree: 22,50 euro (inclusief drankje).

Zondag 9 februari

Hazen van de Reeuwijkse Polder

10:00 Ga mee op excursie met de gids van Staatsbosbeheer. De excursie start vanaf Hoeve Stein, waarbij je samen met de gids op zoek gaat naar hazen rondom de boerderij. Dit is de beste tijd van het jaar om hazen te zien. De strijd tussen de rammelende mannetjes leidt soms tot spectaculaire taferelen: van het elkaar eindeloos achterna rennen tot fikse bokspartijen. Garantie dat je zo'n tafereel ziet is er natuurlijk niet, het blijft een wild dier. Kijk voor meer informatie over deze excursie op hun website.

Maandag 10 februari

Pre Puber in ontwikkeling en sociale media

19:00 Thema avonden: (pre)Puber in ontwikkeling! Heeft u thuis opgroeiende (pre)pubers? Tijdens de eerste avond gaat het voornamelijk over opvoedstijlen en de ontwikkeling van het puberbrein. Tijdens de tweede avond gaat u onderzoeken hoe (social)mediagebruik zich nu thuis afspeelt en hoe u dit kunt bijsturen en aansturen. Locatie: Groei door Ervaring. Voor wie: ouders/verzorgers van kinderen en jongeren in de leeftijd vanaf 10-15 jaar. Entree: 5,00 euro p.p. Vooraf aanmelden via bounz@groeidoorervaring.nl of tel. 06-53401121.