‘Hoe helpt het UWV u in uw zoektocht naar werk?’


BODEGRAVEN - Op zoek naar werk en veel in contact met het UWV? Of heeft u juist weinig contact en zou u meer contact met het UWV willen? Op dinsdag 10 maart is Jos van Es van het UWV Gouda te gast bij Walk&Talk in de Bibliotheek in Bodegraven.

Jos van Es is adviseur bij het UWV en legt graag meer uit over wat het UWV doet en waar het voor staat. Ook is hij beschikbaar voor het beantwoorden van vragen (er worden geen persoonlijke dossiers besproken). Vragen kunnen ook vooraf gemaild worden naar onderstaand e-mailadres.

Iedere tweede dinsdag van de maand organiseert Bibliotheek de Groene Venen Walk&Talk, een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Walk&Talk is een plek waar u kunt ontmoeten, netwerken en leren in uw zoektocht naar (ander) werk. De ochtend start om 09.30 uur en duurt tot uiterlijk 11.30 uur. Locatie: Bibliotheek de Groene Venen, ruimte op de eerste verdieping van het Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven. Deelname is gratis, evenals de koffie en thee. Aanmeldingen vooraf worden gewaardeerd. Dat kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl of walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk!