Woensdag 26 februari

Fortnitetoernooi

14:30 Ben jij de beste Fortnitespeler van Bodegraven en omstreken? Doe dan mee met het Fortnitetoernooi. Het toernooi is voor iedereen van 8 t/m 14 jaar. Kijk voor meer informatie op de website.

Locatie: De Zon, Eiber 130, Bodegraven


Ledenvergadering Huurders Vereniging Reeuwijk

19:30 Het bestuur van Huurdersvereniging Reeuwijk nodigt haar leden uit voor de ledenvergadering. Agenda en vergaderstukken kunt u vinden op www.hvreeuwijk.nl.

Locatie: Zalencentrum De Brug, Dunantlaan 1, Reeuwijk


Maas theater en dans - Boef 4+

14:00 Boef is een boevenavontuur voor kids. Met zwarte maskers, grappige mimetechniek en simpele omdraaiingen nemen de spe-


lers de kinderen mee in het verhaal. Het is een spannende 'whodunit voor kleuters'.

Locatie: Evertshuis, Bodegraven. Entree: 10 euro


Donderdag 27 februari

Maas theater en dans - Lampje 8+

19:00 Lampje, de dochter van een vuurtorenwachter, komt in een stormachtig avontuur terecht. Alleen en verloren ontmoet ze geheimzinnige zeewezens, droevige kermisklanten en woeste piraten. En steeds overtreft ze zichzelf in dapper, volhardend en liefdevol zijn.

Locatie: Evertshuis, Bodegraven. Entree: 12,50 euro


Vrijdag 28 februari

Après-Ski in die Sonne

22:00 Al op wintersport geweest of moet je nog? Kom dan naar Après-ski in die Sonne! Heb je zin in een feestje? Dans met je sexy body, want de vloer is lava en zing mee met de grootste après-skihits. De allerbelangrijkste hit 'Shirt uit en zwaaien' komt zeker voorbij


op deze gezellige feestavond met niemand minder dan DJ Maurice.

Locatie: De Zon, Eiber 130, Bodegraven


Zondag 1 maart

1001 wintergasten Reeuwijkse Plassen

10:00 Ontdek de vogels van de Reeuwijkse Plassen. De gids neemt je mee tijdens een wandeling in het gebied. Geniet van de omgeving en de vogels die in dit gebied overwinteren. De duizenden smienten en andere wintergasten zijn niet te missen. Wie weet spot je zelfs de ijsvogel!

www.staatsbosbeheer.nl


Songs of Praise

18:30 Wijkgemeente Emmaüs nodigt u uit voor de samenzang Songs of Praise. De bezoekers leveren zelf de liederen aan, Gijsbert Kok begeleidt ze deze keer en vertelt er over. Aan de uitgang is er een collecte voor het Hospice te Bodegraven.

Locatie: Lutherkerk, Noordstraat 2, Bodegraven


Vrijdag 6 maart

Klerenzooi editie 2

19:30 Na een succesvolle eerste editie, is het tijd voor de tweede editie van Klerenzooi! Deze keer is besloten om het van een middag naar een avond te verplaatsen. Er wordt gezorgd voor een leuke randprogrammering, een fijn muziekje en lekkere hapjes. De regels nog even snel op een rijtje: alle soorten kledingstukken zijn welkom (maximaal tien), zorg dat de kwaliteit van je aangeleverde stukken goed is en het aantal kledingstukken dat je inlevert is ook het aantal dat je weer mee naar huis mag nemen. Lever je vier stukken in, mag je dus weer vier stukken uitzoeken.

Locatie: SSCB De Zon, Eiber 130, Bodegraven


Zaterdag 7 maart

Voorjaarsmarkt in Waarder

10:00 De Voorjaarsmarkt is een gezellige markt waar van alles te beleven is.

Locatie: PKN Gereformeerde Kerk, Dorp 24, Waarder