Vrijwilliger beheer expositie

Het Streekmuseum Reeuwijk zoekt een enthousiaste vrijwilliger met enige ervaring op het gebied van het beheer en expositie van een museumcollectie.

Het Streekmuseum is gevestigd in een authentieke, sfeervolle boerderij aan de Oudeweg in Reeuwijk. De collectie is een afspiegeling van het dagelijks leven in het verleden. Het museum besteedt ook volop aandacht aan het erfgoed van Bodegraven-Reeuwijk en omgeving waaronder bijvoorbeeld het ontstaan van de Reeuwijkse plassen door de vervening. Deze nieuwe vrijwilliger maakt deel uit van de werkgroep collectiebeheer.

Uw reactie is welkom op: info@streekmuseumreeuwijk.nl. Meer informatie op www.streekmuseum.nl.

Vrijwilliger

Vind je vertellen en rondleiden leuk? Wil je mensen enthousiast maken voor het erfgoed van Reeuwijk en Bodegraven? Klus je graag met anderen? Wil je al doende ook zelf meer leren over onze geschiedenis?

Het Streekmuseum Reeuwijk wordt geheel door vrijwilligers gerund. Deze enthousiaste groep is het kloppend hart van het museum, zij is onmisbaar. Voor ons team verwelkomen we je graag als nieuwe vrijwilliger. Op onze open dag op dinsdag 31 maart ben je welkom in het museum. Op deze dag is een aantal vrijwilligers aanwezig die uitleg geven over het werken in het museum als gastvrouw/heer, collectiebeheer, het archief of de genealogie.

Kom op dinsdag 31 maart tussen 10.00 en 11.30 uur of 19.00 en 21.00 uur langs bij het Streekmuseum, Oudeweg 3, Reeuwijk.