Afbeelding
Foto:

Boekenweek bij The Read Shop Express Karssen

BODEGRAVEN - De Boekenweek is dit jaar van 7 tot en met 15 maart. Op donderdagavond 12 maart opent The Read Shop Express Karssen zijn deuren om mensen in de gelegenheid te stellen de Bodegraafse schrijver Ernst Timmer te ontmoeten, van wie onlangs het nieuw boek 'Magma' is verschenen.


Magma vertelt het verhaal van twee biografen die het leven onderzoeken van een politicus, een fictieve combinatie van Dries van Agt en Ruud Lubbers. De biografen doen ontdekkingen die de familie van de politicus niet welgevallig zijn en de familie en onderzoekers komen daardoor steeds meer tegenover elkaar te staan. De roman is een mozaïek van verhalen over de verwarrende jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw.


Ernst Timmer vertelt op 12 maart graag over de achtergrond van al die verhalen en ook over zijn andere werk. Na afloop is er een hapje en een drankje en gelegenheid om het boek Magma (en eventueel andere boeken van deze schrijver) aan te schaffen en door de auteur te laten signeren. Ernst Timmer is bekend geworden van het boek 'De val van mijn moeder', dat door het boekenpanel van De Wereld Draait Door werd uitgeroepen tot 'Boek van de Maand' in maart 2016.

De lezing vindt plaats bij The Reads Shop Express Karssen aan de Wilhelminastraat 1 in Bodegraven. De avond start om 20.00 uur en u kunt inlopen vanaf 19.45 uur. De toegang is gratis.