Afbeelding
Foto:

'We ondersteunen met de donaties nu 47 gezinnen'

BODEGRAVEN - Help elkaar Bodegraven-Reeuwijk en omstreken 5456 ondersteund momenteel vanuit huis 47 gezinnen van de Voedselbank. Initiatiefneemster Nadja Schouten: "We zijn al erg blij met alle donaties die wij mogen ontvangen, maar zijn nog wel op zoek naar nog meer donaties voor de inwoners in onze gemeente die het minder breed hebben.

"Zolang de Voedselbank nog open is, ondersteunen wij met een tas met boodschappen. We zoeken nog wel mensen die eerste levensbehoeften, zoals voedsel, willen doneren." Voedselbank Reeuwijk haalt bij hen twaalf tasjes op, de rest gaat naar de Bodegraafse afdeling van de Voedselbank. "Mensen die zich via mail of telefoon bij ons aanmelden, krijgen extra aanvulling van ons. Wij controleren dan wel altijd even of zij een bewijsbrief van de Voedselbank hebben."

Wil je Denise en Nadja ook helpen? Neem dan contact op door een mail te sturen naar helpelkaar5456@hotmail.com of bel naar tel. 06-44855824. Je kunt natuurlijk ook lid worden van de groep op Facebook, 'Help elkaar Bodegraven-Reeuwijk en omstreken 5456'.

Afbeelding