Afbeelding
Foto:

E-learning bij Bibliotheek

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Tijdens de coronacrisis zijn de bibliotheken gesloten en de activiteiten geannuleerd. Dat betekent niet dat ze stilzitten. Er kunnen nog e-books gelezen en online activiteiten gevolgd worden. Bij de bibliotheek kun je blijven leren, ook tijdens de crisis.


Op de website is een speciale leeromgeving gecreëerd die voor iedereen toegankelijk is. Ga aan de slag met je computervaardigheden tijdens de coronacrisis! Ontdek wat er allemaal gratis beschikbaar wordt gesteld en maak van de nood een deugd door jouw kennis te vergroten.


Programma’s die worden aangeboden zijn o.a. 'leer om gaan met de computer en internet', 'leer over social media', 'veilig internetten', een fraudehelpdesk, 'veilig bankieren' en 'leer solliciteren'. En dit allemaal gratis! Er zijn nog veel meer opties, dus neem snel een kijkje in het (digi)Taalhuis op: www.bibliotheekdegroenevenen.nl


Ben je geïnteresseerd in een of meer van deze cursussen? Meld je dan gratis aan bij cursus@bibliotheekdegroenevenen.nl of bel met Barbera de Reuver via tel. 06-33086575.