Mededeling voor de inloop wordt opgehangen.
Mededeling voor de inloop wordt opgehangen. Foto: Wim de Boevère

Handen geven kan niet meer, handen vouwen wel


WAARDER - Gezien de huidige maatregelen tegen het coronavirus, zijn directe contacten en kerkdiensten voorlopig niet wenselijk. Daarom heeft de PKN Gereformeerde Kerk in Waarder de mogelijkheid geschapen om in een kleiner verband een gesprek te hebben of om even tot rust te komen, de tijd te nemen voor een moment van stilte, bezinning, een gebed of om een lichtje aan te steken.

De kerk is hiervoor open op dinsdag en donderdag van 11.00 tot 12.00 uur. Op woensdag is deze mogelijkheid aanwezig van 19.00 tot 20.00 uur, met aansluitend avondgebed in besloten kring. Dit avondgebed wordt via de livestream op www.pknwaarder.nl uitgezonden. Predikant Ds. Jeroen de Jong is hierbij ook altijd aanwezig.

Bij deze genoemde mogelijkheden gelden vanzelfsprekend de regels van maximaal drie bezoekers op hetzelfde moment en het houden van een onderlinge afstand van 1,5 meter. Blijf thuis als uzelf of een huisgenoot koorts of verkoudheidsverschijnselen heeft. Contact met predikant Ds. Jeroen de Jong is mogelijk op tel. 0348-701157.

<niet plaatsen>

Niet bedoeld voor in de publicatie: Foto’s en tekst KOSTENLOOS !

Een plek om even tijd voor stilte te nemen.