Afbeelding
Foto:

Bewaar je ticket, geniet later in het Evertshuis


BODEGRAVEN - Alle evenementen in Nederland zijn tot 1 september geannuleerd. Ook het Evertshuis volgt de richtlijnen van de overheid en daarom vinden er in mei, juni en de zomermaanden geen evenementen, theatervoorstellingen of films in het Evertshuis plaats. De gezondheid van alle bezoekers, artiesten en medewerkers staat voorop!

Op 1 mei zal het nieuwe theaterprogramma 2020-2021 online verschijnen. Houd de website www.evertshuis.nl en social media dus goed in de gaten. Veel voorstellingen zijn verplaatst naar het nieuwe seizoen. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Alle geprogrammeerde voorstellingen voor seizoen 20/21 zijn nog onder voorbehoud in verband met eventuele nieuwe coronamaatregelen. Daar wordt door de hele culturele sector in Nederland momenteel hard over nagedacht. Directeur Ton van Rheenen: “We blijven positief denken, maar veel is nog onzeker. Als er vanaf 1 september een anderhalvemeterregeling van kracht is, moeten we waarschijnlijk onze programmering aanpassen, net als de invulling van de theaterzaal, verhuur van zalen, looplijnen en maximaal aantal bezoekers. Ook de horeca moet volledig anders worden ingericht. Er zijn meerdere scenario’s mogelijk.”

De voorverkoop voor Vrienden van het Evertshuis start op dinsdag 1 september. Deze lastige tijd is een extra goede reden om dit theaterseizoen Vriend te worden en het Evertshuis een hart onder de riem te steken! Het hele team van professionals en vrijwilligers hoopt alle culturele liefhebbers uit Bodegraven-Reeuwijk en omgeving in goede gezondheid te mogen begroeten op zaterdag 12 september bij de culturele opening van het nieuwe theaterseizoen in het Evertshuis.

Meer informatie over Vrienden is te vinden op www.evertshuis.nl/vrienden en over de publieksactie ‘Bewaar je ticket, geniet later’ op www.bewaarjeticket.nl. Heeft u vragen? Dan kunt u mailen naar info@evertshuis.nl.