Afbeelding
Foto:

René van Sprang nieuwe trainer Jong CVC


REEUWIJK - CVC heeft positief nieuws! De vereniging is blij te kunnen melden dat in René van Sprang een nieuwe trainer voor het tweede elftal (Jong CVC) is gevonden.

Met de aanstelling van René is een belangrijke stap gezet in het samenstellen van de staf van de selectie voor volgend seizoen. René is goed bekend met de club en heeft de afgelopen jaren diverse jeugdteams met succes gecoacht.

CVC-voorzitter Luuk Kwast over de nieuwe aanstelling: “Een van de voorwaarden om onze ambities voor de selectie na te jagen, betreft het beschikken over een sterke selectie met een talentvol tweede elftal en daarboven een goede trainersstaf. Met René hebben we een trainer in huis die in staat is om structuur in het elftal te brengen en te zorgen voor het nodige plezier. We hebben er alle vertrouwen in dat René samen met staf en spelers het komend seizoen mooie resultaten gaat behalen.”

CVC-hoofdtrainer Boris van Es is ook erg blij met de verbreding van de selectie: “Goed dat de club in René een trainer heeft gevonden die de club en veel spelers al goed kent. Als hoofdtrainer ben ik erg blij met een goede trainer van het tweede elftal, want dat brengt het selectievoetbal binnen de club naar een hoger niveau.”

René van Sprang over zijn nieuwe aanstelling binnen de vereniging: “Na een goed gesprek met het bestuur en een enthousiaste hoofdtrainer Boris van Es zijn we het eens geworden. Boris en ik kunnen het goed vinden met elkaar en ik zie daar een goede samenwerking in die de selectie van CVC naar een hoger niveau kan tillen. Daarvoor wil mij heel graag inzetten. Ik heb er dan ook heel veel zin in en hoop spoedig aan de slag te gaan ter voorbereiding voor komend seizoen.”

Afbeelding