Werkzaamheden Nieuwerbrug juni


NIEUWERBRUG - Halverwege mei zijn de werkzaamheden aan de Graaf Florisweg gestart. Het betreft het deel tussen het kruispunt met de Graaf Albrechtstraat en het kruispunt met de Hoge Rijndijk. Het asfalt is opgebroken/verwijderd en is vervangen voor nieuwe bestrating. Het kruispunt met de Bruggemeesterstraat is als eerste beetgepakt, zodat de doorgang via de tolbrug een korte periode was afgesloten. Tevens zijn in deze periode tot eind mei in de Bruggenmeesterstraat enkele verzakkingen en kolken opgehaald. Bovenstaande werkzaamheden duren tot half juni waarna de Hoge Rijndijk gereconstrueerd zal worden.

Naar verwachting wordt 15 juni gestart met het laatste deel van de Korte Waarder. Er zal aangesloten worden op de eerder uitgevoerde werkzaamheden van de Korte Waarder nabij het Franckenterrein. Deze reconstructie zal tot half juli duren, waarna de Hoge Rijndijk aan de beurt is.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Co Qualm; nieuwerbrug@vdmbv.com. Het inloopspreekuur is voor een onbekende tijdsduur komen te vervallen vanwege het coronavirus.