Vota hervat haar spreekuur: kom langs bij financiële problemen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Het wekelijkse spreekuur van Vota (Vrijwillige Ondersteuning Thuisadministratie) op de woensdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur in het Evertshuis wordt weer hervat. Alle bewoners uit Bodegraven-Reeuwijk die steun zoeken bij kleine of grote financiële vragen kunnen hier terecht.


Door de coronacrisis zijn er veel mensen in financiële problemen geraakt, o.a. door verlies van werk. De vrijwilligers van Vota kunnen u helpen om alles op een rij te zetten, toe te lichten welke mogelijkheden er zijn en om samen met u de juiste vervolgstappen te zetten. Kijk voor meer informatie op www.votad.nl.


De afgelopen maanden was fysiek contact tussen de Vota-vrijwilligers en cliënten onmogelijk, dit ging telefonisch of per e-mail. En het wekelijks spreekuur moesten zij sluiten. Onder voorwaarden gaan zij vanaf heden weer coronaproof in gesprek.


Nieuwe cliënten kunnen weer wekelijks terecht op het spreekuur in het Evertshuis, vanaf 10 juni van 9.00 tot 12.00 uur. Er zijn wel een aantal voorwaarden waar u zich aan moet houden. U moet vooraf een afspraak maken door te bellen naar tel. 06-38419806 of mailen naar info@votad.nl. Er wordt dan een tijdstip met u afgesproken. U kunt met max. 2 personen naar binnen. Voorafgaand aan het gesprek wordt gevraagd uw handen te ontsmetten.


Met de cliënten die de vrijwilligers al kennen wordt door de vrijwilliger een persoonlijke afspraak gemaakt of en hoe de bezoeken bij u thuis weer kunnen gaan plaatsvinden.