Vrijwillige chauffeur gezocht

Philadelphia werk en begeleiding zoekt op de woensdagen een vrijwillige chauffeur op de locatie Brouwerij de Molen. Elke ochtend en middag worden deelnemers (mannen met een verstandelijke beperking) gehaald en gebracht om een dagbesteding te krijgen op de brouwerij. De ochtendritten zijn 's morgens van 7.45 tot 9.00 uur. De middagritten starten om 16.00 uur en duren tot 17.30 uur. De deelnemers worden gehaald in de regio Alphen, Hazerswoude, Boskoop, Waddinxveen en Reeuwijk.


Een vrijwilliger moet in bezit zijn van een rijbewijs. U krijgt nog een rijvaardigheidstest, deze is verplicht. Geïnteresseerd? Neem contact op via a.hartog@philadelphia.nl..



KWF zoekt collectanten

Van 30 augustus tot 5 september mogen de collectanten weer langs de deuren voor de jaarlijkse KWF Collecte. De afgelopen maanden heeft het coronavirus ons allen behoorlijk bezig gehouden, en doet dat nog steeds. Maar helaas is en blijft er voor onderzoek naar kanker nog steeds veel geld nodig. De collectanten zullen op een veilige manier bij u aan de deur komen of u ontvangt een donatiekaart.


Om de collecte van 2020 tot een succes te maken zoekt KWF Kankerbestrijding nog nieuwe collectanten. Zij doen met name een beroep op jongeren om een steentje bij te dragen zodat wij in alle straten van Bodegraven, Reeuwijk, Nieuwerbrug, Waarder en Driebruggen kunnen collecteren of donatiekaarten kunnen bezorgen. Aanmelden kan via kwf.bode.ree@gmail.com.