V.l.n.r. Steven Vliet van Optisport, wethouder Dirk-Jan Knol en Martin van der Wardt van Vaessen
V.l.n.r. Steven Vliet van Optisport, wethouder Dirk-Jan Knol en Martin van der Wardt van Vaessen Foto:

Oplevering binnenzwembad De Kuil

BODEGRAVEN - Op 17 juli is een belangrijke stap gezet naar de opening van het nieuwe sportcentrum De Kuil. Afgelopen vrijdag is het binnenzwembad door algemeen bouwbedrijf Vaessen officieel opgeleverd aan de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Wethouder Dirk-Jan Knol heeft het zwembad namens de gemeente in ontvangst genomen. Het beheer van het nieuwe zwembad wordt vanaf 17 juli uitgevoerd door Optisport BV.

De bouw van het binnenbad is voorspoedig verlopen en alles ligt op koers voor de officiƫle opening van het nieuwe binnenbad rond 1 september aanstaande. De komende weken wordt er door Optisport getest met het zwembad. Ook wordt de inventaris voor onder andere de horeca aangebracht. Alles wordt gedaan om op 1 september open te kunnen voor alle inwoners.

Begin september wordt gestart met de sloop van het oude binnenbad. Tevens wordt rond deze tijd de ligweide aangelegd. In april 2021 vindt oplevering plaats van het buitengebied. In de zomer van 2021 zijn dan ook de ligweide en het buitenbad weer open voor alle inwoners.