Afbeelding
Foto:

Help het hulphoekje

BODEGRAVEN - Het hulphoekje van Help Elkaar Bodegraven 5456 voor minder bedeelde gezinnen is onder water gelopen door een kapotte afvoerpomp. Met het hulphoekje helpen Nadja en Denise gezinnen gratis, zodat zij het wat beter hebben.


Door de kapotte afvoerpomp werd het regenwater niet weggepompt en is er water onder de deur door gelopen. Dit gebeurde in het weekend van 17 augustus en werd vorige week dinsdag pas ontdekt. Denise en Nadja van Help Elkaar

Bodegraven 5456 kregen al snel hulp van anderen om het water weg te pompen, de spullen weg te halen en de pomp te maken. Maar hiermee is het nog niet gedaan. 80 procent van de ingezamelde spullen moesten ze weg doen. Alles was beschimmeld en stonk vreselijk. "Nu is er weinig over om de gezinnen te helpen. Ook is er geen verzekering, omdat alles vrijwillig gebeurt en bestaat uit donaties. "We hadden het hulphoekje net open en nu is alles verwoest. Het is verschrikkelijk!" Kunt u ze helpen met een kleine donatie?


Bij het ter perse gaan van de krant is al 450 euro gedoneerd, maar er is nog meer nodig om het hulphoekje weer op te zetten. Er zijn bijvoorbeeld weer nieuwe kasten nodig, waarin de gedoneerde spullen neergezet kunnen worden. Doneren? Ga naar Facebookpagina 'Help Elkaar Bodegraven 5456' en klik op de link of scan de QR-code.







https://www.doneeractie.nl/help-het-hulp-hoekje/-45411?fbclid=IwAR09wlyfqP9iubkKCY8iVOV9XeOwSdrDf-J4A-eXTaEnzGFcxnaUmVV0Z5Y