Afbeelding
Foto:

Florian Tijssen 200e deelnemer Avond4daagse Home Editie

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Hoeveel mensen zouden er gaan deelnemen aan de Home Editie, nu de ‘gewone’ Avond4daagse vanwege de coronamaatregelen niet door kon gaan? De Avond4daagse Bodegraven-Reeuwijk loofde een prijs uit voor de 200e deelnemer. Eind juli schreef Florian Tijssen zich samen met zijn ouders in en hij was nr. 200.

Vader Remco en moeder Wendy zijn ervaren wandelaars. Ze lopen bijvoorbeeld ook de Nijmeegse Vierdagen. Florian krijgt het wandelen dus met de paplepel ingegoten. Als hij 12 jaar wordt mag hij voor het eerst de Nijmeegse Vierdaagse lopen. Wendy verheugt zich er nu al op om dan zijn begeleider te zijn.

Voor de Avond4daagse Home Editie wandelden ze samen vier keer 10 km op verschillende plaatsen in Nederland. Vorige week overhandigde Hanneke van Essel hen de medailles. En voor Florian was er de prijs voor de 200e inschrijving in Bodegraven-Reeuwijk. Hij ontving een bekertje met muntjes voor een heerlijk en verdiend ijsje bij De Zoete Inval, en de toezegging voor een gratis inschrijving voor de Avond4daagse van 2021.


Gaan we de 250 nog halen?

De inschrijving is nog een maand verlengd tot eind september. Mensen kunnen meerdere keren een Avond4daagse lopen dit jaar, en zo meer medailles verdienen. Bij de Home Editie gaat het om vier wandelingen van 2,5, 5 of 10 km binnen twee weken, vanaf een zelf gekozen startpunt en op een zelf gekozen dag en tijd. Via de app van e-Routes krijg je elke dag drie voorstellen voor een wandeling. Het plaatselijke Avond4daagse comité komt de medailles thuis brengen en als je wilt kun je er ook een sponsortocht voor Unicef van maken! Kijk op www.avond4daagse.nl.

Afbeelding