Afbeelding
Foto:

Pianiste Klára Würtz geeft lunchconcert

REEUWIJK - De Hongaars-Nederlandse pianiste heeft veel enthousiaste bewonderaars in Reeuwijk. Op uitnodiging van ReeuwijkKlassiek speelt zij muziek uit het klassieke en romantische repertoire.

Klára Würtz debuteerde in de beroemde Carnegie Hall te New York met The Boston Symphony Orchestra o.l.v. Bernard Haitink. Op de prestigieuze Salzburger Festspiele gaf zij een Mozart recital.

De zeer wisselende weersvoorspellingen maken het onmogelijk om 10 dagen van tevoren een regenvrije concertdatum vast te stellen. Daarom kiest

ReeuwijkKlassiek pas kort voor de definitieve datum wanneer het concert zal plaatsvinden: op woensdag 2 september, of donderdag 3 september of vrijdag 4 september. Mochten al deze dagen u passen, dan kunt u zich nu al aanmelden voor het lunchconcert.

Op maandag 31 augustus maken zij de precieze datum van het concert per e-mail bekend. Ook op die maandag kunt u zich nog voor het concert aanmelden. Staat u niet op onze mailinglist, dan kunt u zich hiervoor opgeven via het genoemde e-mailadres.

Bij dit semi-overdekte openluchtconcert op het terras van ’t Vaantje worden alle coronamaatregelen toegepast, zoals de anderhalve meter. Het gevolg is dat slechts dertig bezoekers dit pianorecital kunnen bijwonen.

U kunt inlopen van 11.00 tot 11.30 uur. Het concert is om ca.13.00 uur afgelopen waarna de concertlunch wordt geserveerd. De kosten voor het concert: 20 euro. U kunt zich aanmelden via kassareeuwijkklassiek@outlook.com. U krijgt bericht als er plaats is. De concertlunch, een uitstekend 3-gangen menu voor 29,95 euro, rekent u af bij ’t Vaantje. Bijwonen van het concert zonder lunch is niet mogelijk.