Afbeelding
Foto:

Paula, Jolanda en Peter 25 jaar lid van het Bodegraafs Vocaal Ensemble

BODEGRAVEN - Voor een aantal leden van het Bodegraafs Vocaal Ensemble is 2020 een jaar om niet te vergeten. Paula Smit, Jolanda Jansen en Peter Reijers, werden onlangs op veilige afstand in het zonnetje gezet voor hun 25-jarig lidmaatschap van het koor.

Dit zou eigenlijk tijdens de ledenvergadering in april zijn gebeurd, maar die ging vanwege de coronacrisis niet door. Een welverdiend bloemetje, een speldje voor Peter en een kettinkje met hangertje voor Jolanda en Paula, voor hun inzet en enthousiasme.


Online concert

Naast de huldiging van de jubilarissen vindt er overigens nog meer 'op afstand' plaats. Omdat het Zondagmiddagconcert van het BVE niet kan doorgaan op de geplande manier, wordt al geruime tijd hard gewerkt aan een alternatief. Het koor wil namelijk van zich laten horen en wel in de vorm van een ‘Online Zondagmiddagconcert’. De koorleden zingen thuis hun eigen partij in van twaalf liederen en deze opnamen worden centraal samengevoegd tot één geheel. Het concert staat helemaal in het teken van '75 jaar Vrijheid' en wordt naar verwachting op zondagmiddag 8 november via de lokale televisiezender BR6 uitgezonden.

www.bodegraafsensemble.nl