Word geen slachtoffer van cybercriminaliteit

BODEGRAVEN - De kranten staan er vol van, cybercriminaliteit neemt explosief toe. Hoe voorkom je dat jij slachtoffer wordt? Met de lezing 'Veiliger Online' op maandag 5 oktober in het Evertshuis in Bodegraven leert schrijfster en onderzoeksjournalist Maria Genova je beter te beschermen tegen de toenemende digitale gevaren.

Tijdens de lezing wordt er op een heel toegankelijke, makkelijke en boeiende manier verteld hoe jij je kunt beschermen tegen hackers en online oplichters. Weet je hoe hackers WhatsApp gebruiken? Hoe wordt je gehackt op sociale media? Herken jij een foto waar een virus in verstopt zit? Je krijgt praktische tips die jou helpen goed voorbereid te zijn op de toekomst, want de digitale ontwikkelingen gaan snel!

De lezing is op maandag 5 oktober van 19.30 tot 22.00 uur in het Evertshuis, Bodegraven. Kosten voor deelname zijn 17 euro. Geef je op via de website van de Volksuniversiteit Het Groene Hart (www.vuhetgroenehart.nl) en lees ook over de versoepelde annuleringsvoorwaarden en de toegepaste richtlijnen van het RIVM.