Woensdag 23 september

NK Stoepranden in Bodegraven-Reeuwijk

14:30 BODEGRAVEN-

REEUWIJK - Kinderen uit Bodegraven-Reeuwijk gaan de strijd met elkaar aan voor de titel winnaar van de lokale finale van het Nederlands Kampioenschap Stoepranden, een initiatief Jantje Beton.


Supkids

15:00 REEUWIJK - Je gaat aan de slag met een supboard en de suppeddel. In september is er iedere woensdagmiddag Supkids voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar. Entree: 10 euro. Reserveren: www.supenwatershop.nl.


Donderdag 24 september

Fotopresentatie - Bodegravers zwemmen

20:00 BODEGRAVEN - Deze fotopresentatie staat in het teken van 'Bodegravers zwemmen'. Reserveren: www.historischekringbodegraven.nl. Locatie: 't Anker, Pastorieplein 2 in Bodegraven.


Zaterdag 26 september

Apennoten - Zoveel kleuren (2+)

14:00 BODEGRAVEN - De voorstelling ‘Zoveel kleuren’ van Apennoten komt zaterdagmiddag 26 september naar het Evertshuis. Het is een interactieve, vrolijke theatervoorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar waarin muziek centraal staat. Entree: 10 euro. Reserveren: www.evertshuis.nl. Locatie: Evertshuis, Bodegraven.


Vlieger en Foodtruck festival

15:30 WAARDER - Met vliegers, diverse foodtrucks en live muziek door ‘The Frontroad Collective’. De kinderen kunnen vliegers knutselen, maar het festival is ook voor de ouders/dorpsbewoners. Reserveren: persoonsgegevens mailen naar waarder@huisvanalles.nl. Locatie: Tennisvereniging Slagwaardig, Waarder.


Zondag 27 september

Plassentocht

11:00 REEUWIJK - In de maanden augustus en september verzorgt Reederij De IJssel elke zondag een Plassentocht met de westlander Jan Compagnie vanaf Landal De Reeuwijkse Plassen in Reeuwijk. Entree: 10 euro p.p. en kinderen tot 12 jaar 5 euro p.p. Reserveren: kaarten verkrijgbaar bij de receptie van Landal De Reeuwijkse Plassen.



Maandag 28 september

Blijf in beweging: neem de loopfiets!

15:00 BODEGRAVEN - Loopt u wat moeilijk? Een loopfiets voor volwassenen brengt u weer op weg! Kom naar de gratis loopfietstraining. Het zadel draagt uw lichaamsgewicht en u kunt met uw voeten bij de grond. Dit ontlast de gewrichten in uw benen. Entree: gratis. Locatie: bij het Erasmushof, Bodegraven.


Vrijdag 2 oktober

Kunstcafé Evertshuis gaat weer van start

20:30 BODEGRAVEN – Thema is ‘Het dier in de kunst’ door dr. Maarten Frankenhuis. De sfeervolle avond bestaat uit een lezing met beeld op doek waarin aandacht wordt besteed aan schilders uit de Gouden Eeuw en dieren in de kunst staan centraal. Entree: 9 euro inclusief drankje. Reserveren: www.evertshuis.nl


Zaterdag 3 oktober

Euro Birdwatch: beleef de vogeltrek over Bodegraven

7:30 BODEGRAVEN - Doe mee aan de Internationale Vogelteldag; de EuroBirdwatch. Locatie: Limespark in Bodegraven.