Donderdag 1 oktober

Bijeenkomst voor jongvolwassenen

19:30 GOUDA - De Stichting Boek en Troost organiseert een bijeenkomst voor jongvolwassenen die een ouder hebben verloren. Reserveren: info@boek-en-troost.nl. Locatie: Buurtpunt Zoutman in Gouda.


Vrijdag 2 oktober

Kledingbeurs

18:00 BODEGRAVEN - Een kledingbeurs met najaars- en winterkleding voor mannen, vrouwen en kinderen in vrijwel alle maten. Een deel van de opbrengst gaat naar de MAF en zendingswerkers. Locatie: Het Anker, Bodegraven.


Kunstcafé Evertshuis gaat weer van start

20:30 BODEGRAVEN – Thema is ‘Het dier in de kunst’ door dr. Maarten Frankenhuis. Reserveren: www.evertshuis.nl. Entree: 9 euro inclusief drankje. Locatie: Evertshuis, Bodegraven.


Zaterdag 3 oktober

Kledingbeurs

9:00 BODEGRAVEN - Een kledingbeurs met najaars- en winterkleding. Locatie: Het Anker, Bodegraven.



Euro Birdwatch: beleef de vogeltrek over Bodegraven

7:30 BODEGRAVEN - Vele vogelaars doen mee aan de Internationale Vogelteldag; de EuroBirdwatch. Dit jaar wordt er geteld bij de telpost in het Limespark in Bodegraven.


Zondag 4 oktober

Opening expositie in De BeeldenTuin

15:00 ZWAMMERDAM - Wil Kooper-Stoel exposeert in De Beeldentuin. www.debeeldentuin.com


Maandag 5 oktober

Maatjesproject Samen Sterk

19:00 BODEGRAVEN - Altijd al iets willen betekenen voor een plaatsgenoot? Volg dan de basistraining voor (nieuwe) vrijwilligers van maatjesproject ‘Samen Sterk'. Tijdens deze basistraining ontmoet je andere vrijwilligers en krijg je een duidelijker beeld van wat het inhoudt om een maatje van iemand te zijn. Aanmelden: samensterk@samvrijwilligers.nl. Locatie: Bij SAM, Rijngaarde 1, Bodegraven.


BOUNZ ouder - opvoeder Café

19:45 REEUWIJK - BOUNZ heeft als doel, naast minderjarigen, ouders/opvoeders te ondersteunen en te verbinden. Het thema is 'Week van opvoeding'. Aanmelden: bounz@groeidoorervaring.nl.


Word geen slachtoffer van cybercriminaliteit

19:30 BODEGRAVEN - Met de lezing ‘Veiliger Online’ schrijfster en onderzoeksjournalist Maria Genova je beter te beschermen tegen de toenemende digitale gevaren. Aanmelden: www.vuhetgroenehart.nl. Entree: 17 euro. Locatie: Evertshuis, Bodegraven.


Dinsdag 6 oktober

Fotopresentatie - Kerken in Bodegraven

10:00 BODEGRAVEN - Een fotopresentatie over kerken in Bodegraven door de Stichting Historische Kring Bodegraven. Locatie: restaurant van de Meent, Willem de Zwijgerstraat 8 in Bodegraven.


Viering 200 jaar Multatuli in De Ark

19:30 REEUWIJK-BRUG - Met de film Op zoek naar Max Havelaar. Aanmelden: tel. 06-41490650. Locatie: De Ark, Reeuwijk-Brug.






Woensdag 7 oktober

Heropening Bibliotheek Reeuwijk

14:15 REEUWIJK- De Jeugdbibliotheek is terug in de Van Staverenstraat. Alleen toegankelijk voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Locatie: Bibliotheek De Groene Venen, Van Staverenstraat, Reeuwijk. Aanmelden: uiterlijk 2 oktober via reeuwijk@bibliotheekdegroenevenen.nl. Entree: gratis.








Donderdag 8 oktober

Bijeenkomst Dorpsvisie Reeuwijk-Dorp, Tempel en buitengebied 2020 - 2030

15:30 REEUWIJK - Hoe kun je als inwoner van Reeuwijk-Dorp, Tempel en buitengebied invloed uitoefenen op het gemeentebeleid? Door je stem te laten horen. Locatie: Amicitia, Reeuwijk. Aanmelden: tot 1 oktober via www.reeuwijkdorp.nl.


Vrijdag 9 oktober

SIZA vrouwenochtend

9:00 BODEGRAVEN - Op de eerste SIZA-ochtend van Jochebed wordt geleerd om los te laten en te vertrouwen op God. Daarnaast is er muziek, ontmoeting en koffie/thee met wat lekkers. Locatie: het Anker, Pastorieplein 2 in Bodegraven. Reserveren: www.hervormdbodegraven.nl.


Zaterdag 10 oktober

Cadeaumarkt Bodegraven

10:00 BODEGRAVEN - Een gezellige Cadeaumarkt op het Raadhuisplein met ongeveer 25 à 30 kramen.