Afbeelding
Foto:

Sunday Half Hour XL


BODEGRAVEN - Op zondag 11 oktober organiseert de jongerendienst commissie van de Protestantse gemeente Emmaüs weer een Sunday Half Hour, dit keer een XL versie. Dit betekent dat ze net iets meer tijd nemen dan een half uur. Het thema van dit SHH is 'You say'.

Het gaat in deze dienst over de woorden die we uitspreken. De kracht van wat we zeggen moeten we niet onderschatten. We gebruiken onze tong soms niet juist. Door wat anderen over je zeggen, ga je jezelf soms ook zo zien. Maar God heeft een ander beeld van jou; jij bent altijd Zijn geliefde kind! 'Our tongue; a blessing or a curse?' Arjo van der Steen denkt met jou na over dit onderwerp.

De dienst begint om 11.30 uur in de Ontmoetingskerk en de muziek wordt weer verzorgd door de Twenty 4 Eleven Gospelband, de band van de Emmaüs gemeente. Vanwege de coronamaatregelen graag aanmelden via de volgende link: https://qrgo.page.link/1Xv3k. Er is deze dienst ook een livestream. Die link is vanaf zondagochtend te vinden op de website van de kerk www.pge.nu en vanaf 11.30 uur te bekijken.

Afbeelding