Afbeelding
Foto:

Geslaagde eerste editie Boreftse Dorpskwis

BODEGRAVEN - Vrijdagavond 25 september vond de uitslagavond van een geslaagde Boreftse Dorpskwis plaats via een 'Facebookfeestje'. De lustrumcommissie van KPJ Bodegraven trommelde alle teams op om coronaproof met elkaar op een plek af te spreken. "Vervolgens zijn wij stapsgewijs en geheel coronaproof bij de winnende teams langs geweest," vertelt de Lustrumcommissie van KPJ Bodegraven die de Boreftse Dorpskwis organiseerde.
Team Tropische Wijn heeft uiteindelijk de felbegeerde hoofdprijs in ontvangst mogen nemen. Op plaats twee eindigde Team Simone's Verjaardag en op plaats drie team #hulplijnaub. Verder reikten we nog de volgende prijzen uit: 'De Enige Echte David Bowie-prijs', de Poedelprijs en 'Het Coronaproof Feestbeest Van Het Jaar-prijs'.
Het Facebookfeestje sloten ze af met de volledige uitslag van alle teams. Niet geheel onbelangrijk, gemiddeld is 70% van de vragen juist beantwoord. Met deze editie is maar liefst 650 euro opgehaald en gedoneerd aan de Oude Zustertuin. "Omdat de Dorpskwis zo'n succes is geweest sluiten wij een tweede editie niet uit, maar eerst gaan wij nog even nagenieten van de afgelopen editie," aldus de lustrumcommissie. De commissie bedankt iedereen voor het meedoen met de Dorpskwis. "Wij hebben ervan genoten en de deelnemers hopelijk ook."