Donderdag 8 oktober

Energiezuiniger? Ontdek de mogelijkheden

19:30 BODEGRAVEN-REEUWIJK - Het is een vraag waar veel bewoners tegenaan lopen: hoe kan ik energiezuiniger leven? Tijdens het webinar ‘Hoe krijg ik een energiezuinig en comfortabel huis?’ geeft het Duurzaam Bouwloket antwoord op de vragen rondom dit onderwerp. Aanmelden: www.duurzaambouwloket.nl/webinar-bodegraven-reeuwijk.


Vrijdag 9 oktober

SIZA vrouwenochtend

9:00 BODEGRAVEN - Op de eerste SIZA-ochtend van Jochebed wordt geleerd om los te laten en te vertrouwen op God. Daarnaast is er muziek, ontmoeting en koffie/thee met wat lekkers. Aanmelden: www.hervormdbodegraven.nl voor 09.00 of 10.30 uur. Locatie: Het Anker, Patorieplein 2 in Bodegraven.


Zondag 11 oktober

Sunday Half Hour XL

11:30 BODEGRAVEN - De jongerendienst commissie van de Protestantse gemeente Emmaüs organiseert weer een Sunday Half Hour, dit keer een XL versie. Dit betekent dat ze net iets meer tijd nemen dan een half uur. Het thema van dit SHH is ‘You say’. Aanmelden: https://qrgo.page.link/1Xv3k of online kijken via www.pge.nu. Locatie: Ontmoetingskerk, Bodegraven.


Woensdag 14 oktober

De Christenvrouw met Dorien Keurentjes

20:00 REEUWIJK - De maandelijkse avond van de Christenvrouw afd. Reeuwijk. Deze avond gaat Dorien Keurentjes met u in gesprek gesprek over een antwoord op Gods roeping. Zij vertelt o.a. over een weeshuis waar zij bij betrokken is. Neem voor meer informatie contact op met Dorien Keurentjes via dorienkeurentjes@weeshuis.com. Entree: niet-leden 5 euro. Locatie: Ichthuskerk, Reeuwijk-Brug.