Leer alles over de iPad

BODEGRAVEN - Als je bezig bent met je iPad vraag je je soms af 'Hoe moet ik dit nu weer doen' of het voelt wel eens alsof het een 'strijd' is tussen jou en de iPad. Kom naar de cursus en leer alles over het gebruik van de iPad.

Na deze cursus weet je alle extra’s van het toetsenbord, alles over het installeren (verwijderen en updaten) van apps, het organiseren van alle documenten, alles over de instellingen (geluiden, scherm, e-mail), het delen van je foto’s en nog veel meer. De lessen worden onder deskundige begeleiding in een rustig tempo gegeven. De cursus bestaat uit twee dagdelen en wordt gegeven in De Bibliotheek De Groene Venen in het Evertshuis in Bodegraven. Deze cursus kost 10 euro en wordt gegeven op woensdag 4 en 18 november van 09.30 tot 11.30 uur.

In verband met de coronamaatregelen is het gewenst om gebruik te maken van je eigen iPad. Zorg er wel voor dat deze geüpdatet is naar de laatste iOS versie. Mocht u niet over een eigen iPad beschikken dan kunt u een iPad van de Bibliotheek gebruiken tijdens de duur van de cursus. De cursus wordt in de ruime theaterzaal van het Evertshuis gegeven zodat er voldoende ruimte is om de anderhalve meter maatregel te hanteren. Het aantal cursisten is gelimiteerd dus wees er snel bij, want vol is vol. Aanmelden kan aan de balie van de bibliotheek of via cursus@bibliotheekdegroenevenen.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met alle verdere details. Let op: deze cursus is alleen geschikt voor de tablet van Apple (iPad).