Denk mee over de toekomst van Bodegraven

BODEGRAVEN - Wijkteam Bodegraven Zuid werkt momenteel samen met het andere wijkteam, Bodegraven Noord, en de gemeente aan een dorpsvisie voor Bodegraven. Waar staan we wat u betreft als dorp over 20 jaar? Om een antwoord te geven op deze vraag gaan ze graag met u in gesprek.


Verkennende enquête

In Bodegraven hebben al veel inwoners via het inwonerspanel een eerste keer meegedacht. Graag wil het dorpsteam nog meer mensen spreken over de dorpsvisie. Daarom stellen ze een aantal vragen nog een keer tijdens straatinterviews en ook online. Hieronder vindt u een link om de enquête online in te vullen. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten. U kunt de enquête invullen tot uiterlijk 25 oktober. Klik op deze link om doorverwezen te worden naar de enquête: https://nl.surveymonkey.com/r/enquetebodegraven.


Evertshuis blijft open

BODEGRAVEN - Vanaf 14 oktober gelden aangescherpte maatregelen van de overheid en het RIVM om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De voorstellingen in de theaterzaal gaan voorlopig door voor maximaal 30 personen. Ook wordt u verzocht in de foyer een mondkapje te dragen totdat u zit op uw plek in de theaterzaal. Tot hun grote spijt betekent het wel dat de horeca voorlopig dicht gaat en dat er geen drankjes geserveerd worden bij de films of voorstellingen.

www.evertshuis.nl