Afbeelding
Foto:

Veilige griepprik locatie in het Evertshuis

BODEGRAVEN - Huisartsenpraktijk Het Zorgstation heeft afgelopen dinsdagmiddag en woensdagmiddag en -avond vele honderden Bodegravers van de griepprik voorzien. Dat kon op een veilige manier omdat het Evertshuis hiervoor beschikbaar was gesteld.

De theaterzaal was ruim ingericht als prikhal en voorzien van hekken en looproutes. Rondom iedere tafel was voldoende ruimte om de veiligheid voor alle patiënten en inenters te waarborgen. Er waren ruim 2000 patiënten uitgenodigd, die in verschillende tijdsblokken naar het Evertshuis kwamen.

Ook de toegang naar het Evertshuis was afgezet met hekken en in de hal was een looproute gemaakt. De medewerkers van het Evertshuis hebben alles in het werk gesteld om de huisartsen van het Zorgstation en de burgers van Bodegraven een dienst te bewijzen.

Alles is ontzettend goed verlopen, patiënten hebben veel positieve reacties gegeven en ook de huisartsen zijn erg tevreden over het Everthuis als priklocatie. Met het coronavaccin, dat te zijner tijd komt, hopen de huisartsen van het Zorgstation weer gebruik te kunnen maken van het Evertshuis.