Woensdag 25 november

SenW: Buitensportmiddag

14:30 DRIEBRUGGEN - Buiten op het terrein van WDS spellen spelen voor iedereen tussen 4 en 12 jaar. Aanmelden: www.senw-br.nl. Entree: gratis. Locatie: WDS in Driebruggen.


Donderdag 26 november

Among Us Toernooi in De Zon

19:30 BODEGRAVEN - Komen jullie er samen achter wie de imposter is? Weet jij wie er netjes zijn tasks aan het doen is? Of is het allemaal 'schijn bedriegt'? Voor dit toernooi speel je op je eigen telefoon of laptop met wifi. Lukt dat niet? Stuur dan even een mailtje. Uiteraard wordt rekening gehouden met de huidige maatregelen tegen de verspreiding van corona. Aanmelden: www.dezonbodegraven.nl. Entree: Gratis, er is ruimte voor 30 deelnemers. Locatie: De Zon, Bodegraven.


Fotopresentatie - De Gasfabriek aan de Overtocht in Bodegraven

20:00 BODEGRAVEN - Stichting Historische Kring Bodegraven geeft een fotopresentatie. Deze fotopresentatie gaat over de Gasfabriek aan de Overtocht in Bodegraven. Aanmelden: www.historischekringbodegraven.nl. In verband met de coronamaatregelen zijn er maximaal 42 personen toegestaan. Entree: Gratis. Locatie: 't Anker, Pastorieplein 2, bij de Dorpskerk in Bodegraven.


Vrijdag 27 november

SenW: Game Time

15:00 Een spelmiddag met spelletjes die je normaal niet zo snel tijdens de gymles doet. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Aanmelden: www.senw-br.nl. Entree: Gratis. Locatie: Gymzaal Nieuwerbrug.




Zaterdag 28 november

1001 wintergasten Reeuwijkse Plassen

10:00 Ontdek de vogels van de Reeuwijkse Plassen. De gids neemt je mee tijdens een wandeling in het gebied. Geniet van de omgeving en de vogels die in dit gebied overwinteren. De duizenden smienten en andere wintergasten zijn niet te missen. Wie weet spot je zelfs de ijsvogel! Aanmelden: www.staatsbosbeheer.nl. Entree: 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen t/m 12 jaar. Startlocatie: Parkeerplaats van het Reeuwijkse Hout tegenover het Paviljoen.


Woensdag 2 december

SenW: Pietengym

15:00 Pieten spelen en pieten rennen, cadeautjes zoeken en verkleed komen als Pietje! Voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Aanmelden: www.senw-br.nl. Entree: Gratis. Locatie: De Sporthoeve, Bodegraven.