Ontdek de vogels. Beeld: Staatsbosbeheer
Ontdek de vogels. Beeld: Staatsbosbeheer Foto:

Woensdag 25 november

SenW: Buitensportmiddag

14:30 DRIEBRUGGEN - Buiten op het terrein van WDS spellen spelen.


Donderdag 26 november

Among Us Toernooi in De Zon

19:30 BODEGRAVEN - Komen jullie er samen achter wie de imposter is? Weet jij wie er netjes zijn tasks aan het doen is? Of is het allemaal “schijn bedriegt”? Het toernooi is gratis, maar omwille van corona moet je wel even inschrijven via de website van De Zon. Er is ruimte voor 30 deelnemers.


Fotopresentatie - De Gasfabriek aan de Overtocht in Bodegraven

20:00 BODEGRAVEN - De Stichting Historische Kring Bodegraven organiseert een fotopresentatie geven in ‘t Anker (Pastorieplein 2) bij de Dorpskerk in Bodegraven. Deze fotopresentatie gaat over de Gasfabriek aan de Overtocht in Bodegraven. Graag aanmelden via de website van Stichting Historische Kring Bodegraven.


Vrijdag 27 november

Opening Koffiebar TREF

10:00 BODEGRAVEN - Daar kun je straks genieten van 'Specialty Coffee', een stuk taart en goed belegde broodjes. Ga gezellig langs en geniet van de heerlijke koffie!


SenW: Game Time

15:00 NIEUWERBRUG - Een spelmiddag met spelletjes die je normaal niet zo snel tijdens de gymles doet. Locatie: Gymzaal Nieuwerbrug.


Zaterdag 28 november

1001 wintergasten Reeuwijkse Plassen

10:00 REEUWIJK - Ontdek de vogels van de Reeuwijkse Plassen. De gids neemt je mee tijdens een wandeling in het gebied. Geniet van de omgeving en de vogels die in dit gebied overwinteren. De duizenden smienten en andere wintergasten zijn niet te missen. Wie weet spot je zelfs de ijsvogel! Kijk voor meer informatie op hun website.


Woensdag 2 december

SenW: Pietengym

15:00 BODEGRAVEN - Pieten spelen en pieten rennen, cadeautjes zoeken en verkleed komen als Pietje! Locatie: Sporthal de Sporthoeve, Bodegraven.