De foto is van de opvoering van 2019.
De foto is van de opvoering van 2019. Foto:

Help je mee de Kerstmusical met kerst op BR6 uit te zenden?

BODEGRAVEN - REEUWIJK - Dansstudio Forza en BR6 uit Bodegraven-Reeuwijk hebben de handen ineen geslagen om de senioren inwoners van Bodegraven-Reeuwijk een lichtpuntje in donkere dagen te geven. De kerstmusical van musicalklas van Forza zal worden uitgezonden op BR6 om onze inwoners toch een beetje kerstgevoel te geven in deze gekke en eenzame dagen waarbij alle evenementen geen doorgang vinden.


Helaas vallen de opnames van de kerstmusical samen met andere opnames van BR6 waardoor er onvoldoende materiaal beschikbaar is voor de opnames.


Maar er is wel een andere partij bereid gevonden deze opnames te doen. Daar zitten kosten aan verbonden die de vereniging zelf niet kan opbrengen. Helpt u mee om deze kerstmusical te delen met onze kwetsbare ouderen?


De musical is door de leerlingen van musicalklas zelf geschreven en is een leuke mix tussen klassieke en moderne kerstnummers. De opnames vinden plaats in het Wierickehuis te Nieuwerbrug, vanzelfsprekend met in achtname van de dan geldende coronamaatregelen.


Er is al een onwijs tof bedrag opgehaald met medewerking van verschillende lokale sponsoren maar de begroting is nog nét niet rond. Wilt u met uw bedrijf ook een kleine bijdrage leveren om dit initiatief mogelijk te maken stuur dan een mail naar studioforza@hotmail.com