Donateursactie van Muziekvereniging OBK Driebruggen

DRIEBRUGGEN/ WAARDER - Muziekvereniging OBK Driebruggen is een actieve vereniging waarbij samen muziek maken hoog in het vaandel staat. De vereniging bestaat ruim 90 jaar en bestaat uit een Grootorkest, een opleidingsorkest, slagwerkgroep en een groep leerlingen die in opleiding zijn. U kent de vereniging o.a. van diverse buiten optredens op straat in Driebruggen of Waarder en (thema) voor en/of najaarsconcerten.

Afgelopen voorjaar hadden ze een themaconcert willen uitvoeren om de bevrijding van 75 jaar geleden te kunnen herdenken, maar dit kon helaas niet doorgaan i.v.m. de coronapandemie. De leden hopen snel weer de concerten te kunnen oppakken.

Maar om dit alles te kunnen doen, gaan de komende week een aantal leden van Muziekvereniging OBK Driebruggen geheel volgens de coronaregels langs de deuren met een collectebus om de donateursbijdrage in ontvangst te nemen. Als u dit liever per bank betaald kan dat ook op rekening NL43 RBRB 0692 3780 81 t.n.v. 'Penningmeester OBK' o.v.v. 'Donateursactie' en uw adres.

Bent u nog geen donateur maar wilt u OBK wel met een bijdrage steunen, dan mag u dit uiteraard direct overmaken op het bovenstaande IBAN-rekeningnummer. Ook mag u een bericht sturen/mailen naar obk-driebruggen@live.nl.